ΙΕΚ-ΣΧΟΛΕΙΑ

Η Έλενα Τάπρα, είναι ιδιοκτήτρια του Naily’s, οπού μπορείτε να απολαύσετε διάφορες υπηρεσίες ομορφιάς.
Παράλληλα, εδώ και 12 χρόνια χάρη στο Naily’s Academy εκπαιδεύει νέους επαγγελματίες, διοργανώνοντας σεμινάρια και μαθήματα αισθητικής άκρων.
Τα τελευταία χρόνια αναζητώντας νέα προϊόντα για το ινστιτούτο και τη σχολή της έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά προϊόντων, nailys, εισάγοντας πρώτες ύλες από παγκόσμια εργοστάσια.

Έλα κι εσύ στο Nailys academy!
Oι εγγραφές γίνονται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ στα ολιγομελή τμήματα των έξι ατόμων δίνεται η δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων.
Οι μαθητές της σχολής κάνουν εξάσκηση σε φυσικά μοντέλα και μπορούν παράλληλα να παρακολουθήσουν τις έμπειρες nail experts του Naily’s Academy επί τω έργω..
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει την εκμάθηση των πιο σύγχρονων και πρωτοποριακών τεχνικών που χρησιμοποιούνται στα μεγαλύτερα κέντρα αισθητικής του κόσμου, ενώ οι απόφοιτοι καταξιώνονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες στις πόλεις τους ή είναι περιζήτητοι στα μεγαλύτερα κέντρα ομορφιάς και αισθητικής της Θεσσαλονίκης.

Έλα κι εσύ, λοιπόν, στη μεγαλύτερη ακαδημία, στο Nailys Academy και γίνε από σήμερα μέλος της πιο αναπτυσσόμενης κοινότητας επαγγελματιών nail experts του αύριο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Καρόλου Ντηλ 20,Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 280 006
Kινητό: 6934474000
e-mail: nails@nailysacademy.gr